Stockholms härligaste Julbord!

Safe to visit - Covid 19

Välkomna till Nyckelviken där Du välkomnas av värdinnor klädda i traditionella 1700-tals kläder. Här serverar du sedan en egen Bischoff som avnjuts till toner av Trubaduren Bellman.
- Julbordet här, är inget vanligt julbord!

  

Nyckelvikens Herrgård, känt från TV-programmen "sommarpratarna" och "Historieätarna" ligger femton minuter från Stockholms centrum, men väl där känns det som att man har rest till en annan tid. Väl på plats bjuds det på en Bischoff gjort på Nyckelvikens egna recept. En Bischoff är en vinbål med bas av pomerans och citrusfrukter. När drinken är serverad, avnjuter man toner från deras Bellmanstrubadur som under kvällen även går runt bland alla bord och underhåller.

För de flesta så är det ju maten som är det väsentliga vid julbordet och här på herrgården erbjuder vi ett klassiskt julbord med alla de mest typiska svenska julrätterna på buffén såsom sylta, Janssons frestelse och så julskinkan förstås. Här bjuds även på vår egen snaps gjort på trädgårdens havtorn.

Covid - 19
Vi följer noggrant de anvisningar som Folkhälsomyndigheten utpekar och har bla. glesat ut mellan borden och tillhandahåller både handsprit samt handskar så att alla ska känna sig säkra. Viktigt är även att man håller avstånd mellan varandra och ej kommer om man har minsta sjukdomssymptom.

2020 Serveras Julbordet 2 dec -21 december. Boka redan nu för att säkra dina platser!

  • Priset är 695 kr inkluderat välkomstdrink och underhållning.
  • OBS - Familjens julbord med tomtebesök (upp till 12 ÅR) Söndagar. Barn mellan 3-11 år 30 kr/år. 
  • Onsdag - lördag från kl 18:30
  • Söndagar från 16:30
  • Lunchsittningar möjliga för grupper om minimum 30 personer.
  • Sittningar möjliga Måndag - Tisdag för grupper om minimum 40 personer.

Tips! Boka hela Nyckelviken exklusivt för Er Julfest (Minimum 50 personer)

 

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelviken.com
Tel:+46 (0)8 718 00 21