Konferens på Nyckelvikens Herrgård

Konferensgård i Nacka med tradition och historia!

Här på herrgården kan man konferera i unika miljöer med allt från Sjövillan om 250kvm som ligger invid vattnet till Biljardflygeln vid spegeldammen och Stora Nyckelviken. För det intima mötet kan vi erbjuda lusthuset. Under paus och lunch kan ni ta en promenad ner till vattnet, kramar djuren på bondgården eller låter er inspireras i den vackra Örtträdgården eller be oss hjälpa till och ordna olika grupputveklande aktiviteter.

Vi tar emot allt från 2 till 85 personer beroende på behov.

VARMT VÄLKOMNA!


Lantlig herrgårdskonferens endast 10 minuter från city.

Om man vill lämna staden och dess brus men inte vill åka timmar från Stockholm är Nyckelviken precis vad ni letar efter. Gården ligger innästlat i ett naturreservat om 134 hektar där människor samsas med djur och växter. Hit kan man ta sig med bil, men mest uppskattat är att anlända med båt till vår ångbåtsbrygga. När man hoppat i land tar man sedan en frisk promenad uppför allén och välkomnas i Herrgården med rykande färskt kaffe och ett brett leende från vår personal.

Konferera sedan i lugn och ro i våra härliga rum...

med original tapeter och kristallkronor. Ni kommer ackompanjeras av fåglarna som kvittrar och det ända som stör er kanske kan få er att tappa fokus för en sekund är en och annan kossa som går och muar på ängen.

Konferensbilder

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21