Fest på Herrgården!

Fester på Nyckelvikens Herrgård har en lång tradition som vi försöker att förvalta med med allt från stora bröllop och företagsfester till 1700-talsmiddagar, dop och födelsedagar. Vad ni än har för orsak till fest och samling, så ska vi göra allt för att er fest skall bli så lyckad som möjligt. Behöver ni andra tjänster runt er fest, så som båt, trubadur, DJ, band eller florist så hjälper vi naturligtvis till även med det. Vi har erfarenheter av de flesta arrangemang.


Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden uppfördes som sommarnöje av Herman Petersen 1746 och är mycket uppskattat för sin fina miljö- Huset rymmer 180 personer på två plan och max 130 på ett plan.
Här harkla både "Historieätarna" och "Julkalendern" spelats in. 

Biljardflygeln

Den vackra biljardflygeln fungerar till alla möjliga arrangemang, från begravning och vigsel till konferens och middag. En imponerande och ljus lokal gjord för fest och samling. Denna historiska herrgårdsflygel tar emot upp till 96 personer sittande.
Det var i flygeln som programmet "Sommarpratarna" spelades in. Flygeln hyrs ej ut separat utan alltid som ett komplement till Huvudbyggnaden.

Sjövillan

Här nere bodde vår ""näktergal"" Jenny Lind på mitten av 1800-talet. Hon brukade stå vid vattenbrynet och sjunga ut över Saltsjön medans människor kom roendes i hundratals för att lyssna på hennes underbara stämma. Idag är Sjövillan väldigt populär för de mindre kalasen upp till ca 48 personer och antingen gör man allt själv eller så tar man hjälp från någon av våra samarbetspartners. Den är perfekt för det mindre bröllopet, kalaset, konferensen, dopet eller kick-offen. Man kan ta med sig egen dryck och mat. Läs mer...

Lusthuset

Missa ej de möjligheter som vårt charmiga och romantiska lusthus bjuder på.  Den har formen av en kinesisk teburk och är perfekt för vigsel, dop eller det lilla exklusiva mötet.
För upp till ca 12 personer. Läs mer...

Se våra filmer nedan...

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21