Nyckelvikens traditionella kräftskiva

I Nyckelviken på Herrgården finns massor av nutida erfarenhet när det gäller kräftskivor.  Här kan man både ha kräftskivan vid herrgården eller för det mindre sällskapet nere i Sjövillan. Vi dukar upp med dekorationer och hattar. Sången tar ni hand om. Vill ni ha hjälp med aktiviteter såsom 5-kamp, Boule eller Kubb är det bara hojta till. Nedan finner du förslag på mat och dryck som naturligtvis kan skräddarsys enligt önskemål.

Vi ser fram emot att få ta hand om er här på underbara Nyckelviken!

Varmt välkomna!


Menyförslag

Västerbottenpaj med Grönsallad
½ kg Kräftor
Lagrad svensk Ost
Bröd & smör
Bärpaj med Vaniljsås
Dekorationer och hattar

595 kr exkl. 12 % moms 

Dryckespaket

Fördrink 2 Öl /2 glas vin
5 cl Snaps Kaffe

265 kr exkl. 25% moms

Sagt om oss, av våra gäster...

Sagt om oss, av våra gäster...

Vi på Nyckelvikens Herrgård tar det mycket seriöst då vi får förtroendet att ordna den kanske största och viktigaste festen åt det nyblivna paret. Därför är vi glad och stolta över de fina orden vi fått höra genom åren. Nedan kan ni ta del av ett axplock med positiva kommentarer.


”Vi är otroligt glada att vi valde Nyckelviken av de ställen vi valde mellan –  ett finare bröllop än så här hade vi inte kunnat få!”  

”Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Det blev precis så lyckat som vi hade hoppats på. Blommorna på borden var så fina och maten helt sagolikt god. Det sa alla. Och en stor eloge till den trevliga personalen. Dom var helt underbara. Vi är alla jättenöjda"

”Tack för ett fint arrangemang! Allt var så fantastiskt arrangerat – både ceremonin och middagen. Ni fick otroligt mycket beröm framför allt för maten men också miljön från våra gäster.  Hoppas att det nådde er”

”Vi vill tacka er för en fantastisk upplevelse!  Ni hade ordnat allting jättefint. Vi fick vårt drömbröllop och känner oss väldigt nöjda med hela dagen”

”Ett stort tack till dig och din strålande personal för all den gästvänlighet och service vi fick under vår bröllopsfest Utan er, samt kockens goda hand vid spisen, hade festen inte alls blivit vad den blev!
 Detta är som sagt ett minne för livet för oss och vi kommer bära med oss många glada minnen från Nyckelviken.”

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21