Gott folk! Nu är det dags igen för Midsommar vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka. Kom hit och upplev Nyckelvikens traditionsenliga midsommarfirande. Firandet pågår mellan kl. 12.00 och 15.00. Midsommarstången reses kl. 13.30 och sedan blir det lekar, spelmän, dans och andra aktiviteter.

Gott folk! Missa ej att vi i år, så om förr, kommer att fira en traditionsenlig Valborg här i Nyckelviken, med allt vad det innebär. För mer info, tider och annat kring vårt valborgsfirande, läs mer...

Vänner! Nyckelvikens Julbord är en upplevelse som alla borde få vara med om. Stämningen på en 1700-tals Herrgård med levande ljus och Bellman med värdinnor som sjunger och spelar i alla rum medan ni avnjuter ett Julbord med både traditionella rätter och vegetariska  rätter.

Gott Folk! Vi kommer att ha Julmarknad här på Nyckelviken, med massor av kul aktiviteter för gammal & ung. Planera in Söndag 28 november mellan 11:00 & 16:00. Försäljning vid stånd, Spelman, Djuren, Caféet är öppet både utomhus och inne med glögg, hembakat och korv.

Vänner! Vi hälsar er här en Glad Midsommar, samtidigt som vi informerar om att det inte blir inget blir något Midsommarfirande i Nyckelviken i år heller. Hoppas att ni ändå får en super skön Midsommarhelg.

Vänner! Vi på Skafferiet, Rosemarie & Anders med personal, har tagit över Nyckelvikens Herrgård. Vi lagar mat, bakar erbjuder Vin & Öl m.m.  Välkomna varje dag 11-16. Förutom Caféet så ordnar vi Bröllop, Fester, Luncher, Möten...

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21