Vänner! Nu är det sommartider i Nyckelviken. Caféet är då öppet alla dagar i veckan hela sommaren, från 11.00, fram till och med augusti. Detta gäller även vid våra  storhelger och helgdagar.

Varmt välkomna att fira vårens ankomst med en traditionsenlig Valborg här hos oss vid Nyckelviken, med allt vad det innebär. För mer info, tider och annat kring vårt valborgsfirande, läs mer...

Vänner! Glad påsk! Välkommen till vårt café och fira med oss. Vi har öppet hela helgen från 11 till 16.

Vänner! Här hos oss på på Nyckelviken finns det massor att uppleva & att upptäcka. Caféet är även öppet hela veckan 26/2-3/3, 11.00 - 16.00 Välkomna!

Vänner! Missa ej att ni numera kan boka Flygeln, som har varit en tidigare förvaltares bostad. Den är den perfekta platsen för den som vill kunna styra allt själv. Flygeln kan man hyra som den är och ta med sig egen mat och dryck eller så kan vi eller någon av våra samarbetspartners hjälpa er.  Perfekt för det lilla bröllopet, dopet, högtidsdagen eller lite mer intima företagsmiddagar, kick-offs, kräftskivor och konferenser.

Vänner! I December har vi, som ni säkert vet, Julbord här på gården. Trots detta har vi ändå Caféet öppet nästan alla Lördagar & Söndagar. Vardagar har vi stängt. Caféet är då öppet Lördagar och Söndagar mellan 11.00 till 15.00.

Vänner, missa ej Adventsdagen här i Nyckelviken! Söndag 3 december klockan 11–15. En riktigt späckad aktivitetsdag för alla, barn som vuxna, med djur, marknad, aktiviteter och servering i vacker 1700-talsmiljö. Passa på att leka i lekhuset Hebbe eller träffa gårdens alla djur.

Vänner! Årets bokningar har börjat komma, så passa på och boka in favoritkvällen innan den blir full! 

För övrigt är vi redo, ensemblen är inplanerad, julreceptet på köttbullarna är testat... Det här är en upplevelse som alla borde få vara med om.  Tänk levande ljus på en 1700-tals Herrgård, Bellman med värdinnor som sjunger och spelar.

Gott folk! Det är dags för det traditionella Midsommarfirandet vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka:
- Midsommaraftonen fredagen den 23 juni 2023 mellan klockan 12.00 och 15.00.
- Midsommarstången reses kl. 13.30 och sedan blir det lekar, spelmän, dans och andra aktiviteter.

Alla är välkomna...

Kära gäster! Vi har nu öppet varje dag, vardagar 11:00-15:00, helger 11:00-16:00. Här serveras det mat, smörgåsar och bakverk och naturligtvis är även hundar välkomna! Varmt välkomna!

Gott folk! Fira en traditionsenlig Valborg här hos oss i Nyckelviken, med allt vad det innebär. För mer info, tider och annat kring vårt valborgsfirande, läs mer...

Vänner, det är Julafton på Lördag, så vi passar nu på och önskar er alla en riktigt God Jul samt ett Gott Nytt År!

Vi har stängt den 23/12 & 24/12 i övrigt öppet som vanligt. Ses vi inte i år, så ses vi 2023.

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21