Nyheter & erbjudanden

Här nedan publicerar vi nyheter om vad som händer på här på herrgården och erbjudanden som du inte vill missa. Dessa inlägg kan du få automatiskt i ditt Facebookflöde. Allt du behöver göra för att detta ska fungera är att gilla oss riktigt mycket :-).

Klicka här för att komma till Facebooksidan >>>

Vänner! Varmt välkomna till vårat årliga uppskattade arrangemang Söndagen den 1/9 mellan klockan 11 & 17, där ni får återuppleva gården så som det var förr! Under dagen kommer ni att kunna se trädgården bevistas av damer och herrar klädda i 1700-talsdräkter! Även roliga aktiviteter för barnen.
Läs mer, gilla och dela...

Varmt välkomna till Bellmandagen på Nyckelviken! En picnic i det gröna i Bellmans anda! Artister: Ulf Bagge, Thord Lindé och Lena Lövdahl. Konferencier: Mats Hayen. Musik, allsång, teater, Bellman-quiz m.m. Fri entré!

Lördagen den 27 juli  15:00 till 17:00 - Fri entré!

(Klicka för mer info och dela gärna)

Gott folk! Midsommar firar vi varje år vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka. Kom därför hit och upplev Nyckelvikens traditionsenliga midsommarfirande. Välkomna!

Firandet pågår mellan...

Har ni bröllopsplaner? Vi har en inspirationsdag för bröllop den 10 november där det kommer Fotografer, Tårttillverkare, Wedding planner, Florister mm.

 
Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1
131 49 Nacka 

info@nyckelviken.com
Tel:+46 (0)8 718 00 21