Vänner! I December har vi, som ni säkert vet, Julbord här på gården. Trots detta har vi ändå Caféet öppet nästan alla Lördagar & Söndagar. Vardagar har vi stängt. Caféet är då öppet Lördagar och Söndagar mellan 11.00 till 15.00.

Vänner, missa ej Adventsdagen här i Nyckelviken! Söndag 3 december klockan 11–15. En riktigt späckad aktivitetsdag för alla, barn som vuxna, med djur, marknad, aktiviteter och servering i vacker 1700-talsmiljö. Passa på att leka i lekhuset Hebbe eller träffa gårdens alla djur.

Vänner! Årets bokningar har börjat komma, så passa på och boka in favoritkvällen innan den blir full! 

För övrigt är vi redo, ensemblen är inplanerad, julreceptet på köttbullarna är testat... Det här är en upplevelse som alla borde få vara med om.  Tänk levande ljus på en 1700-tals Herrgård, Bellman med värdinnor som sjunger och spelar.

Gott folk! Det är dags för det traditionella Midsommarfirandet vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka:
- Midsommaraftonen fredagen den 23 juni 2023 mellan klockan 12.00 och 15.00.
- Midsommarstången reses kl. 13.30 och sedan blir det lekar, spelmän, dans och andra aktiviteter.

Alla är välkomna...

Kära gäster! Vi har nu öppet varje dag, vardagar 11:00-15:00, helger 11:00-16:00. Här serveras det mat, smörgåsar och bakverk och naturligtvis är även hundar välkomna! Varmt välkomna!

Gott folk! Fira en traditionsenlig Valborg här hos oss i Nyckelviken, med allt vad det innebär. För mer info, tider och annat kring vårt valborgsfirande, läs mer...

Vänner, det är Julafton på Lördag, så vi passar nu på och önskar er alla en riktigt God Jul samt ett Gott Nytt År!

Vi har stängt den 23/12 & 24/12 i övrigt öppet som vanligt. Ses vi inte i år, så ses vi 2023.

Vänner! Nu är det dags igen, för årets Julmarknad här på Nyckelviken. Söndag, 27 november mellan 11:00 & 16:00, med massor av kul aktiviteter för gammal & ung. Marknadsstånd, Spelman, Djur, Caféet som är öppet både utomhus och inne med glögg, hembakat och korv med mera... (Dela gärna)

I år märks det att folk längtar efter Julbord. Bokningarna började komma innan vi ens var förberedda, men nu är vi redo. Ensemblen är inplanerad, julreceptet på köttbullarna är testat... Det här är en upplevelse som alla borde få vara med om.  Tänk levande ljus på en 1700-tals Herrgård, Bellman med värdinnor som sjunger och spelar. Julbordet som dignar...

Gott folk! Nu är det dags igen för Midsommar vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka. Kom hit och upplev Nyckelvikens traditionsenliga midsommarfirande. Firandet pågår mellan kl. 12.00 och 15.00. Midsommarstången reses kl. 13.30 och sedan blir det lekar, spelmän, dans och andra aktiviteter.

Gott folk! Missa ej att vi i år, så om förr, kommer att fira en traditionsenlig Valborg här i Nyckelviken, med allt vad det innebär. För mer info, tider och annat kring vårt valborgsfirande, läs mer...

Vänner! Nyckelvikens Julbord är en upplevelse som alla borde få vara med om. Stämningen på en 1700-tals Herrgård med levande ljus och Bellman med värdinnor som sjunger och spelar i alla rum medan ni avnjuter ett Julbord med både traditionella rätter och vegetariska  rätter.

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21