Dop på Nyckelvikens Herrgård

Dopfesten har förr om åren varit en ganska liten tillställning, då man endast bjudit de närmaste. Nu har många sett möjligheten att ta tillfället i akt att få arrangera ett större kalas. Det vill säga ett utmärkt tillfälle för oss att samla släkt och vänner på en och samma gång och då är Nyckelvikens Herrgård ett utmärkt val att förlägga fest på.

Kanske hör det ihop med att vi flyttar på oss i allt större utsträckning nu för tiden. Detta gör att man uppskattar dessa tillställningar för att de är en nödvändigt att någon gång ses.

Här på gården kan man både ha dopakten i vår vackra Biljardflygel för att sedan gå över till huvudbyggnaden för att inta en lättare måltid och umgås.

(Minsta antal är 20 personer exkl barn. Barn 3-11 år halva priset)

Dopmåltid, 465 kr/person

  • Lokalhyra upp till 4 timmar mellan 11-16, personal och städning
  • 1 glas mousserande vin
  • Maträtt (Se meny förslag)
  • Mineralvatten/Lättöl/läsk/Saft
  • Kaffe och dessert

Dopkaffe, 235 kr/person

  • Lokalhyra upp till 4 timmar mellan 11-16, personal och städning
  • Kaffe och dessert

Hyra Biljardflygeln för dopakten, 4 500 kr


Menyförslag

Varmrökt lax med örtagårdssås sallad och potatis
Fisk & Skaldjurspaté serverad med romsås & sallad 
Landgång med räkor och kallrökt lax
Kallrökt lax med pepparotscreme på rågbröd

***

Hembakad bärpaj med vaniljsås
Nyckelvikens marängtårta med grädde och hallon
Fransk Chokladkaka med hallon och grädde

Tillval

Mousserande vin till välkomstdrinken från 425kr
Vin till maten från 395 kr
Starköl 33 cl 58 kr
Alkoholfria viner 195 kr
Dopakt i Biljardflygeln , 4 500 kr

Sagt om oss, av våra gäster...

Sagt om oss, av våra gäster...

Vi på Nyckelvikens Herrgård tar det mycket seriöst då vi får förtroendet att ordna den kanske största och viktigaste festen åt det nyblivna paret. Därför är vi glad och stolta över de fina orden vi fått höra genom åren. Nedan kan ni ta del av ett axplock med positiva kommentarer.


”Vi är otroligt glada att vi valde Nyckelviken av de ställen vi valde mellan –  ett finare bröllop än så här hade vi inte kunnat få!”  

”Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Det blev precis så lyckat som vi hade hoppats på. Blommorna på borden var så fina och maten helt sagolikt god. Det sa alla. Och en stor eloge till den trevliga personalen. Dom var helt underbara. Vi är alla jättenöjda"

”Tack för ett fint arrangemang! Allt var så fantastiskt arrangerat – både ceremonin och middagen. Ni fick otroligt mycket beröm framför allt för maten men också miljön från våra gäster.  Hoppas att det nådde er”

”Vi vill tacka er för en fantastisk upplevelse!  Ni hade ordnat allting jättefint. Vi fick vårt drömbröllop och känner oss väldigt nöjda med hela dagen”

”Ett stort tack till dig och din strålande personal för all den gästvänlighet och service vi fick under vår bröllopsfest Utan er, samt kockens goda hand vid spisen, hade festen inte alls blivit vad den blev!
 Detta är som sagt ett minne för livet för oss och vi kommer bära med oss många glada minnen från Nyckelviken.”

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21