Festmenyer
- Till bröllop, fest & möten på herrgården.
Meny 1
Färsk Sparris med ramslöksmajonnäs, rostade pinjenötter och semitorkad tomat
Rostad spetskål med macronmandlar, morotspure och picklade belugalinser.
Citronpannacotta med flädermarinerade bär och maräng
Meny 2
Hjortråbiff med brynt smör, rostad lökkräm och löjrom
Halstrad Rödingfile´med Champagnesås , rökt forellrom, potatisstompscylinder och primörer
Nutellamousse med hallon och rabarber kompott samt hasselnötsmul
Meny 3
Laxtartar på färsk, gravad och rökt lax, pepparrots-picklad gurka och dillolja
Lammytterfile med rostad fetaost, rödvinssås och rosmarinrostade primörer
Lime och kokospannacotta med jordgubbssalsa och mynta, kokoschips
Meny 4
Skagen toppad med löjrom i cocotte med kavringsticks
Kalventrecote med parmesanpotatis, portvinssås och rostad sparris samt smörfräst svartkål
Vanilj och basilika bavaroise med jordgubbar och rostad vit choklad
Meny 5
Ljummen västerbottenpaj med sikrom, finhackad rödlök, gräslök och gräddfil
Hjortytterfile med tranbärssky, röstitorn, haricot vertes, bakad körsbärstomat
Vit chokladmousse med rostad mandel och rabarberkräm
Meny 6
Nyckelvikens egenrökta Röding på rågbröd, örtsås , forellrom och machesallad
Helstekt Oxfile med flamberad svartpepparsås och gratinerad potatiskaka, grönsaksgarnityr
Vispad hallonpannacotta med sirapskaka, färska hallon