Boka Flygeln

Flygeln som har varit en tidigare förvaltares bostad är den perfekta platsen för den som vill kunna styra allt själv. Flygeln kan man hyra som den är och ta med sig egen mat och dryck eller så kan vi eller någon av våra samarbetspartners hjälpa er. Vi lovar Er en trivsam plats. Perfekt för det lilla bröllopet, dopet, högtidsdagen eller lite mer intima företagsmiddagar, kick-offs, kräftskivor och konferenser.

Information om Flygeln det röda huset mitt emot Herrgården

Beläget framför Nyckelvikens Herrgård med gräsmatta och dubbeldörrar. Max antal gäster: 60 st. Egen mat och dryck är här möjligt
Antal rum: 4st plus kök  2st Wc   Bord 12st + 2 runda  Stolar 60st, Allt i markplan
Kök med hushållsugn, kyl, frys, kaffebryggare, vattenkokare samt Rest.  diskmaskin. Vinglas, Champagneglas, Vattenglas, kaffemugg, Tallrik Halvtallrik, Assietter + Kniv & gaffel 120st, Dessertsked 60st, Kaffesked 60st, Skålar, fat, vattenkaraffer, uppläggningsbestick, kniv, skärbräda.

 


Priser: (inklusive moms)

Oktober – April
Söndag -Torsdag 7 000 kr  
Fredagar 8 000 kr
Lördagar 10 000 kr

Maj – September
Söndag – Torsdag 8 000 kr
Fredagar 10 000 kr
Lördagar 12 000 kr

Dag före helgdag räknas som lördag.Det tillkommer kostnad för städning. Obligatorisk Grundstädning är lägsta nivå 2000:- inkl.m.


Ordningsregler:
 1. Rökning är förbjuden i lokalerna Rökning Endast tillåten på Gruset på Gaveln av Huset!
 2. Levande ljus är tillåtna men skall hanteras varsamt och får ej lämnas utan uppsikt.
 3. Det är förbjudet att elda i kakelugnar, använda rökmaskiner samt fyrverkerier och konfetti. Både INNE och UTE. Byggnaden är av kulturhistoriskt värde därför går brandlarmet  DIREKT till utryckning. Brandkårens utryckningskostnad är 7 500kr.
 4. Kostnad för eventuell skada på byggnad, inventarier eller natur under bokningstillfället svarar hyresgästen för. Glassplitter.
 5. Det är absolut förbjudet att dansa på gräsmattan och ha högtalare utomhus, alltså INGEN fest utomhus, fördrink ute är okej.
 6. Parkering tillåten för 2 fordon. Övriga fordon hänvisas till huvudparkeringen.
 7. Det skall vara tyst på området senast 02:00. Mat får EJ tillagas på plats, men det går bra att värma upp etc.
 8. OBS - Uthyres för max 60 personer.
 9. Det skall vara undanplockat så att städbolaget kan börja städa 8.00, 070-719 86 13, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., De har olika paket.

Bokningsvillkor
 • Nycklar hämtas i Huvudbyggnaden kl 12:00 samma dag som arrangemanget. Vill man ha tillgång tidigare måste man även hyra den dagen innan.
 • Nycklar skall lämnas senast kl 11:00 dagen efter. Vid försenad återlämning av nyckel  debiteras; 1. 30-60min 500:-   2. 60-120 min 1500:-.
 • Vid eventuellt utlyst brandlarm tillkommer en kostnad på 7500:- Det är det brandkåren kostar, även om man återkallar det omedelbart. Rökdetektorerna känner av tomtebloss, rökmaskiner, spray, mycket os m.m.
 • Städning bokas direkt med Nacka Städbolag  070-719 86 13, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Man kan boka diskning, bortforsling av glas o kartonger m.m. De har olika paket.
 • Hyresgästen ansvarar även för att det är rent utomhus på skräp, fimpar, kapsyler, korkar , glas m.m.
 • Hushållssopor kan lämnas i behållaren som står på gaveln, vid dörren .
 • Tomglas, Kartonger och övrigt som ej är hushållssopor ska hyresgästen forsla till kommunens återvinning. Om så ej sker debiteras kostnaden för detta (från 500:-).
 • Möbler skall ställas tillbaka enligt ursprungsplan
 • Porslin, glas, bestick mm skall diskas och återställas på sina respektive platser
 • Lämna lika bra som ni själva ville ha det när ni kom

Vid avbokning gäller följande:
 • Eftersom Flygeln är väldigt eftertraktad, kan vi tyvärr ej ta några preliminärbokningar.
 • Bokning gäller endast om den blivit fullständigt bekräftad
 • I samband med bekräftelse debiteras hela hyran
 • Om avbokning sker 4 månader eller tidigare innan hyrestillfället återbetalas 100% av hyran.
 • Om avbokning sker mellan 4 - 2 månader innan hyrestillfället återbetalas 50%
 • Om avbokning sker senare än 2 mån innan hyrestillfället sker ej någon återbetalning

 

 

 

Flygeln bokas enligt följande

Skriv ut den här sidan, fyll i samtliga uppgifter, skriv under, scanna och mejla sen din bokning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. OBS! Bokningen blir endast bekräftad efter vi mottagit denna förfrågan underskriven.

Klicka och skriv ut...

Jag vill boka Flygeln den (År-Månad-Dag):   _________________________

Pris för lokalhyran vid bokad dag (Kolla ovan):   _________________________

e-mail:  ____________________________________________________

Mobil nr:  __________________________________________________

Faktura adress:___________________________________________________________________________

Vi har läst samtliga villkor/regler och godkänner dem:

Underskrift*:__________________________  

Namnförtydligande:________________________________________

Ort och datum:_______________________ 

*Med denna bokningsunderskrift godkänner jag hyresvillkoren och samtliga regler för att hyra Flygeln. Vid utlyst brandlarm kommer en kostnad på 7500:- att påföras. Det är det brandkåren kostar, även om man återkallar det omedelbart. Rökdetektorerna känner av tomtebloss, rökmaskiner och var försiktig med ljus.


 

Nyckelvikens Herrgård AB 

org.nr: 556263-2207
Nyckelviksvägen1,  13141 Nacka 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Tel:08-7180021Sagt om oss, av våra gäster...

Sagt om oss, av våra gäster...

Vi på Nyckelvikens Herrgård tar det mycket seriöst då vi får förtroendet att ordna den kanske största och viktigaste festen åt det nyblivna paret. Därför är vi glad och stolta över de fina orden vi fått höra genom åren. Nedan kan ni ta del av ett axplock med positiva kommentarer.


”Vi är otroligt glada att vi valde Nyckelviken av de ställen vi valde mellan –  ett finare bröllop än så här hade vi inte kunnat få!”  

”Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Det blev precis så lyckat som vi hade hoppats på. Blommorna på borden var så fina och maten helt sagolikt god. Det sa alla. Och en stor eloge till den trevliga personalen. Dom var helt underbara. Vi är alla jättenöjda"

”Tack för ett fint arrangemang! Allt var så fantastiskt arrangerat – både ceremonin och middagen. Ni fick otroligt mycket beröm framför allt för maten men också miljön från våra gäster.  Hoppas att det nådde er”

”Vi vill tacka er för en fantastisk upplevelse!  Ni hade ordnat allting jättefint. Vi fick vårt drömbröllop och känner oss väldigt nöjda med hela dagen”

”Ett stort tack till dig och din strålande personal för all den gästvänlighet och service vi fick under vår bröllopsfest Utan er, samt kockens goda hand vid spisen, hade festen inte alls blivit vad den blev!
 Detta är som sagt ett minne för livet för oss och vi kommer bära med oss många glada minnen från Nyckelviken.”

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21