Festpaket

Nedan finner du paket som vi har designat för att dina privata fester ska bli riktigt lyckade. Oavsett tillfälle och syfte passar oftast våra väl beprövade paket alldeles utmärkt. Men om ni önskar anpassningar så är det bara att säga till.

Här gör vi alltid det yttersta...

för att er fest ska bli ett lyckat arrangemang!

Vi kan hjälpa er med allt från inbjudningar till transport och DJ. våra kockar lagar maten med bästa råvarorna, väl förankrat i det svenska och franska köket och dess hantverks-tradition.  Viner handplockar vi beroende på mat valet. Vi serverar allt på vårt ostindiska porslin uppklädda i
1700-talsvästar i ett vackert blommönster. 

När ni väl bestämt er för Nyckelviken träffas vi och går igenom alla detaljer så att ni i  lugn och ro kan tänka på annat. Kom gärna ut på en visning och låt er inspireras så gör vi en offert utifrån era behov och önskemål.


Festpriser – Inklusive  12% moms

Paketen nedan är baserade på grupper om minst 40 personer och vill ni ha något utöver detta kan vi naturligtvis skräddarsy en lösning som passar just era behov. Ni väljer fritt mellan våra menyer som ni finner ännu längre ned. Observera att priser kan komma att ändras på grund av externa prisökningar, säsong eller antal i sällskapet.

Hermans kalas, 835 kr / person   
- Lokalhyra 18:00 – 01:00   
- Personal, linne och städning  
- Bordsdekorationer    
- 3 – Rätters meny 

Augustes kalas, 875 kr / person   
- Lokalhyra 18:00 – 01:00   
- Personal, linne och städning 
- Bordsdekorationer    
- Drinktilltugg   
- 3 - rätters meny   
- Kaffe och tryffel 

Beskows kalas, 750 kr / person
- Lokalhyra 18:00 – 01:00 
- Personal, linne och städning
- Bordsdekorationer
- Buffé med dessert

Vi hjälper gärna till med:
(Pris på förfrågan)
- Båt och buss transport
- Underhållning
- Inbjudningar
- Teman    

Övrigt:
- Lokalhyra: 17:00 – 18:00 3200 kr, 01:00 – 02:00 3900 kr
- Lokalhyra Biljarden 4 500 kr
- Lokalhyra Lusthuset 2 800 kr (inklusive eldragning 3 500 kr)

OBS - Vi reserverar oss för ändringar av menyer och priser.

Sagt om oss, av våra gäster...

Sagt om oss, av våra gäster...

Vi på Nyckelvikens Herrgård tar det mycket seriöst då vi får förtroendet att ordna den kanske största och viktigaste festen åt det nyblivna paret. Därför är vi glad och stolta över de fina orden vi fått höra genom åren. Nedan kan ni ta del av ett axplock med positiva kommentarer.


”Vi är otroligt glada att vi valde Nyckelviken av de ställen vi valde mellan –  ett finare bröllop än så här hade vi inte kunnat få!”  

”Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Det blev precis så lyckat som vi hade hoppats på. Blommorna på borden var så fina och maten helt sagolikt god. Det sa alla. Och en stor eloge till den trevliga personalen. Dom var helt underbara. Vi är alla jättenöjda"

”Tack för ett fint arrangemang! Allt var så fantastiskt arrangerat – både ceremonin och middagen. Ni fick otroligt mycket beröm framför allt för maten men också miljön från våra gäster.  Hoppas att det nådde er”

”Vi vill tacka er för en fantastisk upplevelse!  Ni hade ordnat allting jättefint. Vi fick vårt drömbröllop och känner oss väldigt nöjda med hela dagen”

”Ett stort tack till dig och din strålande personal för all den gästvänlighet och service vi fick under vår bröllopsfest Utan er, samt kockens goda hand vid spisen, hade festen inte alls blivit vad den blev!
 Detta är som sagt ett minne för livet för oss och vi kommer bära med oss många glada minnen från Nyckelviken.”

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21