Boka fest på Herrgården!

Fester på Nyckelvikens Herrgård har en lång tradition som vi försöker att förvalta med med allt från stora bröllop och företagsfester till 1700-talsmiddagar, dop och födelsedagar. Vad ni än har för orsak till fest och samling, så ska vi göra allt för att er fest skall bli så lyckad som möjligt. Behöver ni andra tjänster runt er fest, så som båt, trubadur, DJ, band eller florist så hjälper vi naturligtvis till även med det. Vi har erfarenheter av de flesta arrangemang.


Våra festlokaler...

Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden uppfördes som sommarnöje av Herman Petersen 1746 och är mycket uppskattat för sin fina miljö- Huset rymmer 180 personer på två plan och max 130 på ett plan.
Här harkla både "Historieätarna" och "Julkalendern" spelats in. 

Biljarden

Den vackra biljardsalongen fungerar till alla möjliga arrangemang, från begravning och vigsel till konferens och middag. En imponerande och ljus lokal gjord för fest och samling. Denna historiska herrgårdsflygel tar emot upp till 96 personer sittande. Det var i flygeln som programmet "Sommarpratarna" spelades in. Flygeln hyrs ut som ett komplement till Huvudbyggnaden.

Flygeln

Flygeln, det härliga röda huset mitt emot Herrgården med gräsmatta och dubbeldörrar. Flygeln har förr varit en mysig förvaltarbostad vilket skänker lokalen en skön hemkänsla. 4 rum kök - allt är i markplan, vilket underlättar för alla typer av arrangemang. Klicka här för mer information & bokning>>>

Sjövillan

Här nere bodde vår ""näktergal"" Jenny Lind på mitten av 1800-talet. Hon brukade stå vid vattenbrynet och sjunga ut över Saltsjön medans människor kom roendes i hundratals för att lyssna på hennes underbara stämma. Idag är Sjövillan väldigt populär för de mindre kalasen upp till ca 48 personer och antingen gör man allt själv eller så tar man hjälp från någon av våra samarbetspartners. Den är perfekt för det mindre bröllopet, kalaset, konferensen, dopet eller kick-offen. Man kan ta med sig egen dryck och mat. Klicka här för mer information & bokning>>>

Lusthuset

Missa ej de möjligheter som vårt charmiga och romantiska lusthus bjuder på.  Den har formen av en kinesisk teburk och är perfekt för vigsel, dop eller det lilla exklusiva mötet. För upp till ca 12 personer.

Sagt om oss, av våra gäster...

Sagt om oss, av våra gäster...

Vi på Nyckelvikens Herrgård tar det mycket seriöst då vi får förtroendet att ordna den kanske största och viktigaste festen åt det nyblivna paret. Därför är vi glad och stolta över de fina orden vi fått höra genom åren. Nedan kan ni ta del av ett axplock med positiva kommentarer.


”Vi är otroligt glada att vi valde Nyckelviken av de ställen vi valde mellan –  ett finare bröllop än så här hade vi inte kunnat få!”  

”Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Det blev precis så lyckat som vi hade hoppats på. Blommorna på borden var så fina och maten helt sagolikt god. Det sa alla. Och en stor eloge till den trevliga personalen. Dom var helt underbara. Vi är alla jättenöjda"

”Tack för ett fint arrangemang! Allt var så fantastiskt arrangerat – både ceremonin och middagen. Ni fick otroligt mycket beröm framför allt för maten men också miljön från våra gäster.  Hoppas att det nådde er”

”Vi vill tacka er för en fantastisk upplevelse!  Ni hade ordnat allting jättefint. Vi fick vårt drömbröllop och känner oss väldigt nöjda med hela dagen”

”Ett stort tack till dig och din strålande personal för all den gästvänlighet och service vi fick under vår bröllopsfest Utan er, samt kockens goda hand vid spisen, hade festen inte alls blivit vad den blev!
 Detta är som sagt ett minne för livet för oss och vi kommer bära med oss många glada minnen från Nyckelviken.”

svenfr

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka 

info@nyckelvikensherrgard.se
Tel:+46 (0)8 718 00 21