Nyckelvikens Herrgård

Festplatsen som gör er höjdpunkt oförglömlig

 

Boka/Kontakta

 

Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fest på Herrgården!


Fester på Nyckelvikens Herrgård har en lång tradition som vi försöker att förvalta med med allt från stora bröllop och företagsfester till 1700-talsmiddagar, dop och födelsedagar. Vad ni än har för orsak till fest och samling, så ska vi göra allt för att er fest skall bli så lyckad som möjligt. Behöver ni andra tjänster runt er fest, så som båt, trubadur, DJ, band eller florist så hjälper vi naturligtvis till även med det. Vi har erfarenheter av de flesta arrangemang.

 

Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden som uppfördes som sommarnöje av Herman Petersen, direktör på Ostindiska Kompaniet rymmer 180 personer på två plan och max 130 på ett plan

Biljardflygeln

Den vackra biljardsalongen fungerar till alla möjliga arrangemang. En imponerande och ljus lokal gjord för fest och samling. Denna historiska herrgårdsflygel tar emot upp till 96 personer sittande med 

Sjövillan

Här nere bodde vår ""näktergal"" Jenny Lind på mitten av 1800-talet. Hon brukade stå vid vattenbrynet och sjunga ut över Saltsjön medans människor kom roendes i hundratals för att lyssna på hennes underbara stämma. Idag är Sjövillan väldigt populär för de mindre kalasen upp till ca 45 personer och antingen gör man allt själv eller så tar man hjälp från oss eller någon av våra samarbetspartners. Den är perfekt för det mindre bröllopet, kalaset, konferensen, dopet eller kick-offen. Man kan ta med sig egen dryck och mat.

Lusthuset

Missa ej de möjligheter som vårt charmiga och romantiska lusthus bjuder på.  Den har formen av en kinesisk teburk och är perfekt för vigsel, dop eller det lilla exklusiva mötet.

Huvudbyggnaden

Huvudbyggnaden

För samling & fest!

Biljardfklygeln

Biljardflygeln

Den fina flygelbyggnaden

Boka sjövillan

Boka sjövillan

För fest med personlighet.

Boka lusthuset

Boka lusthuset

För vigsel & middag...

 
Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviksvägen 1
131 49 Nacka 

info@nyckelviken.com
Tel:+46 (0)8 718 00 21